Blixten

Blixten

Idag var det första gången på säkert snudd på 2 år sen, som jag var ute och sprang. Jag flög fram som en oljad blixt i spåret med solen som mitt sällskap. Ok, till att börja med kändes det som att jag skulle dö i spåret, men när jag hade kommit över det och utmanat mej själv att öka, så var det ju faktiskt inte så farligt. Fast konstigt nog hade jag förträngt att man blir svettig och att man flåsar när man springer.

Ni ser, flashigt eller hur!? Ni förstår vad folk skulle ha undrat (om det hade bott så mycket folk här), om det var blixten de såg när de såg nåt orange glimta till i skogen.

IMG_9449

One thought on “Blixten

  1. Haha jag provade på löpbandet på gymmet i morse och som du hade jag glömt att man blev så svettig och flåsig att jag vinglade av bandet helt slut efter 5 minuters uppvärmning… tur jag hade blixtmönster på tightsen så att det kanske såg ut att gå fort i alla fall ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *