Dubbel otur 

Dubbel otur 

I torsdags var vi på skolresa i Rottneros. En fågel bajsade på mitt ben. Av alla drygt 100 ben som fanns i lekparken bajsade den på mitt. Det var inte kul. Mina kollegor tyckte att jag skulle köpa en lott. Jag köpte två!

Precis som jag misstänkte var det otur på lotten också. Ingen vinst.

Fåglar förstår sig inte på skraplotter!

One thought on “Dubbel otur 

  1. Fåglar har nått emot mig med. När jag var i 12-13årsåldern och faktiskt spelade fotboll (eller försökte i alla fall) var det invigningsparad på Dalecarlia cup i Borlänge. Några tusen ungdomar gick kolonn, och såklart kommer en jäkla skrattmås och släpper en stor skit på bröstet på mig. Kanske för att jag hade nr 13 på ryggen, men ändå!
    Nått år senare var det skolresa till Stockholm. Jag stod under en telefontråd när en skettrost (björktrast) landar på tråden och skiter en blaja mitt i huvudet på mig!
    Jag har sen den dagen ständigt krig mot måsar och skettrostar!
    Har även en icke avgjord vendetta mot korpen som stal en gädda för mig när jag var 6 år…

    Fick idag en trisslott av en kille jag bogserade till macken när han fått soppatorsk på motorvägen. Jag vann 30 kr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *