Livet i duschen verkar så mycket enklare om man är man

Livet i duschen verkar så mycket enklare om man är man

Så mycket enklare det måste vara att vara man. Man köper en flaska. Den funkar för håret, kroppen OCH ansiktet. Den skulle säkert funka som tandkräm också. Det skulle inte förvåna mig.

Min del av badkarskanten ser däremot ut såhär. Av någon anledning ska det tydligen vara bra att variera schampo. Då måste man väl ha olika balsam som passar ihop med de olika schamponen/schampona?! Sen kan man väl. Gud förbjude, inte tvätta ansiktet med tvål, av någon anledning. Då behöver jag ju en sådan flaska också.
Sen hur jag väljer schampo, tvål och balsam. Det kanske inte är den mest vettiga. Jag har varken mjäll, fint hår eller matt och livlöst hår som det står på mina flaskor. Men de luktar gott… och håret sitter kvar ändå, fast jag valt fel. Det ni!

One thought on “Livet i duschen verkar så mycket enklare om man är man

  1. Du får väl göra som Sven; Det är inte så lätt att se, på etiketterna vad det är, man försöker tvåla in sig med. Så jag tar en liten skvätt ur varje flaska, ända tills jag hittar rätt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *