Det var faktiskt inte mitt fel att det stått framme för länge…

Det var faktiskt inte mitt fel att det stått framme för länge…

På mitt jobb har vi väldigt löst smör till mellanmålet. Så löst att det blir halt. Igår var det så halt att det liksom slant till och i ett försök att rädda det så knixade jag tydligen liksom till det, så det hamnade rakt på en kollegas byxben. Det var ju aningen skämsigt, men det var faktiskt inte mitt fel. Jag kan väl inte rå för att smöret stått framme för länge?

Så idag på mellanmålet tar han motsatt sida mackbordet, mot där jag står. Vad är det för stil? Är jag stämplad för livet nu? Smöret var inte ens halkigt idag.

2 thoughts on “Det var faktiskt inte mitt fel att det stått framme för länge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *