En vääääldigt lång städprocedur… eller Det ljuva livet som småbarnsmamma, del 73

En vääääldigt lång städprocedur… eller Det ljuva livet som småbarnsmamma, del 73

Någon gång under senare trias började jag städa huset. Det tog mig en bit in på krita-perioden innan jag hade dammsugit hela huset. Anledningen? Det mycket viktiga grundarbetet i att plocka upp alla saker på golvet försvårades hela tiden av en enormt snabb 3-åring som stökade ner snabbare än i upplockningshastighet.

Rum 1, när man äntligen kommit ända igenom typ rum 7:

Note to self: ta aldrig Linas rum först igen!

… och jag har inte kommit till att moppa än.

One thought on “En vääääldigt lång städprocedur… eller Det ljuva livet som småbarnsmamma, del 73

  1. Det behövs inte hjälpredor för att få det att se ut så där eller värre. Jag kan själv ! (tyvärr…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *