Det är inte ett helt lätt jobb att vara tandfe… eller Det ljuva livet som småbarnsmamma, del 78

Det är inte ett helt lätt jobb att vara tandfe… eller Det ljuva livet som småbarnsmamma, del 78

Så, Nils tappade sin tredje tand igår. Jag hade ingen tia. Sen hittade jag en tia i badrumsfönstret så jag la den i tandglaset. I morse när Nils vaknade blev han jätteglad och letade efter sina andra pengar för att samla alla på ett ställe. Jag ser helt oskyldig ut och muttrar att han får hålla reda på sina saker bättre. 

En kvalificerad gissning är att han fick samma tia när han tappade andra tanden också… den kommer för övrigt från Linas sparbössa från första början. 

Jag behöver helt klart ett tandtapparpengslager. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *